Сталева піч-камін Kratki KOZA AB S DR ECO CREMA БЕТОН КРЕМ (8 кВт)

62178 

Koza AB циліндричної, сучасної форми – це чудове рішення для осіб, які прагнуть справжнього домашнього вогнища, але не мають багато простору. Оздоблення у відповідності до сучасних тенденцій інтер’єру – з використанням бетону кремового кольору.

 

Опис

Максимальне використання енергії

Корпус і передня стінка топки витримують дію високих температур завдяки використовуваному матеріалу – високогатунковій сталі.

Допалювання частинок палива завдяки дефлектору, який подовжує час проходження димових газів.

Потрійна система вентиляції камери згоряння: первинне повітря – подається під рушт; вторинне повітря подається через отвори в задній стінці. Також у топці застосовується система чистого скла (повітряна завіса).

Ефективне згоряння і довше утримування температури завдяки облицюванню камери згоряння TERMOTEC – теплонакопичувальним матеріалом, що підвищує температуру в камері.

Вбудований підвід повітря ззовні ø 100 з вмонтованою заводською дросельною заслінкою, він забезпечує подачу свіжого повітря в камеру згоряння ззовні будівлі, що впливає на краще горіння та більший комфорт у використанні.

Екологічне згоряння

Піч AB S DR сумісний з Flamme Verte – стійким рішенням для опалення, яке поєднує тепло з екологічною свідомістю. Ця піч була розроблена відповідно до суворих екологічних стандартів Flamme Verte, забезпечуючи високу ефективність, чисте горіння та знижені викиди. Насолоджуйтеся затишною атмосферою дров’яного вогню, мінімізуючи свій вплив на навколишнє середивище завдяки цьому відповідальному вибору опалення.

Пристрій відповідає вимогам Екопроєкту та стандарту BImSchV 2, визначаючи максимальний викид CO.

Додаткова інформація

Виробник

Kratki

Матеріал виготовлення

Сталь