Камінна топка Kratki NADIA 9 (9,0 кВт)

71400 

Сучасне рішення для всіх, хто хоче легко користуватися каміном. Вертикальна передня, шестикутна камера і дуже хороші параметри згоряння є найважливішими перевагами цієї моделі.

 
Артикул: NADIA/9 Категорія:

Опис

Максимальне використання енергії

Ефективніше горіння та триваліше підтримування температури відбувається завдяки облицюванню камери згоряння TERMOTEC – теплонакопичувальним матеріалом, який підвищує температуру в камері згоряння.

Спалювання частинок палива завдяки дефлектору, який видовжує виведення димових газів. Цей процес також підвищує ефективність згоряння та гарантує краще використання енергії, тим самим мінімізуючи викид шкідливих речовин у атмосферу.

Подача повітря в топку відбувається лише ззовні за допомогою вбудованого підводу повітря ззовні ø 125 мм. Його регулювання відбувається за допомогою дросельної заслінки, яка знаходиться внизу дверцят, що не допускає помилок у неправильному користуванні. Цілий механізм діє дуже тихо і безперебійно.

Топка має подвійну систему аерації.

Первинне повітря, що полегшує розпалювання деревини, доставляється по всій ширині камери згоряння через щілину в карнизі, яка є перегородкою, а також через аераційний карниз, розміщений на задній стінці камери згоряння відразу над плитою, на якій відбувається згоряння.

Також у топці застосована система чистого скла (повітряна завіса), тобто повітря постачається безпосередньо на скло через систему каналів, розміщених по боках каміна. У такий спосіб кисень постачається у верхню частину камери згоряння, у якій відбувається допалювання газів, що виникли в процесі згоряння деревини, це додатково обмежує викид шкідливого СО в атмосферу.

Застосування подвійної системи аерації уможливлює дуже точне керування процесом згоряння.

Безпека на найвищому рівні

Передня частина топки викладена жаростійкою керамікою, яка витримує температуру до 660°C. Пропоноване нами скло має сертифікат якості і безпеки.

Корпус і передня частина стійкі до дії високих температур завдяки застосуванню високогатункової сталі.

Досконала герметичність забезпечується міцними зварними швами у закритій камері згоряння. Сталеві елементи вирізаються лазером за допомогою сучасного обладнання, а потім гнуться на машинах для згинання CNC.

Комфортне користування

Топка без рушту, у якій з’являється так зване, явище допалювання золи. На практиці це означає, що пальне згорає до дрібної золи, якої залишається мінімальна кількість. Отримана в такий спосіб теплова енергія від деревини буде використана по максимуму.

Додаткова інформація

Виробник

Kratki

Діаметр димоходу

200

Потужність квт.

9

Площа обігріву м.кв

100

Матеріал виготовлення

Сталь

Підвід повітря

Так

Форма виконання

Пряма (бічне відкривання)

Вага кг.

128

Гарантія р.

5

Вам також може сподобатися…