Піч опалювальна на дровах Dovre BOLD 400

95700 

BOLD відомий своїм круглим, монолітним дизайном, характером сучасної печі. Завдяки інноваційній системі закривання «замок» і єдиному управлінню подачею повітря, яке безпосередньо підключається до зовнішнього повітря, ця піч зручна у використанні.

 

Опис

Піч на дрова BOLD вирізняється з-поміж інших моделей завдяки сучасному дизайну з монолітними акцентами.

Цікавий контраст між чорним чавуном і блискучим, округлим склом привертає до себе увагу.

Ви можете вибрати BOLD 300 на ніжках або BOLD 400 на підставці. Завдяки складному механізму закривання, печі на дровах  BOLD можна відкрити тільки натиснувши на кнопку. Компактна камера згоряння і ВЕРМИКУЛІТНА вставки, а також збалансовані регулятори повітря, зробить процес згоряння високоефективним, це саме те, що Ви очікуєте від DOVRE. Крім того, печі на дровах BOLD успішно поєднують низькі викиди і високу тепловіддачу, що гарантують максимальну зносостійкість.

Ця піч є відмінним вибором для тих, хто цінує традиційні скандинавські дров’яні печі і сучасний дизайн. Бельгійська компанія Dovre має більше 70 років досвіду у виробництві камінних топок і печей. Уся продукція поєднує в собі високу якість, відмінний дизайн і сучасні технології. Завод пропонує більше 80 моделей топок і печей. Спираючись на багаторічний досвід Dovre робить каміни найвищої якості. Вживані сплави чавуну гарантують безаварійне їх використання упродовж багатьох років. Компанія надає 10 років гарантії на товар. Dovre пропонує каміни і печі як в сучасному, так і класичному стилях. Паливом є дерево або вугілля.

Тривалість горіння однієї закладки палива складає до 8 годин.

 

Додаткова інформація

Виробник

DOVRE

Діаметр димоходу

150

Гарантія р.

10

Матеріал виготовлення

Чавун

Потужність квт.

9

Площа обігріву м.кв

90

Підвід повітря

Так

Вага кг.

150

Внутрішнє футерування

Так

Варіанти кольорів

Білий\ чорний\сірий