Повітряна камінна топка Gavryliv&Sons 120х51х54 Гільйотина

230000 

Це потужний камін, призначений для обігріву вашого будинку. Ви отримуєте продукт, призначений для роботи як з конвекційними, так і з системами акумуляції. Ми подбали про високу стійкість до стресів і простоту експлуатації вашого каміна.

Технічні характеристики !

 

 

Опис

    Дизайн відновлено до сутності. Ваш персональний оазис тепла та елегантності — наша найновітніша творіння. На шляху до чистого, невимушеного дизайну ми вдосконалили кожну деталь, створюючи з’ємну масивну ручку — символ мінімалізму та функціональності.

Розкриваючи нові горизонти в архітектурі та опаленні, наш камін зберігає легкість та чистоту ліній, даруючи вашому приміщенню атмосферу спокою та гармонії. Інноваційна з’ємна ручка додає сміливості та стилю, не відводячи уваги від простоти дизайну.

Крім того, ваш комфорт — наш пріоритет. Спеціально розроблена ручка залишається прохолодною, навіть під час активної роботи каміна. Ви зможете насолоджуватись неймовірним полум’ям, не втрачаючи відчуття зручності та безпеки.

Зробіть свій простір ще чистішим, ще ефективнішим, зберігаючи відчуття розкішного комфорту. Відчуйте гармонію дизайну та технологій разом з нами.”

image

Шамот.

Wolfshöher Tonwerke, що вже впродовж 160 років є безумовним лідером галузі зі своїми родовищами та найтехнологічнішими виробничими потужностями. Тривала та тісна співпраця з німецькою компанією дозволила втілити два дизайни внутрішнього футерування камери спалювання. Тепер у вас є можливість дизайн каміну на власний смак.

Пічний шамот – це не те саме, що шамот індустріальний та футерування на основі бетонних виробів. Залежно від вибору глини та рецептури вироби Wolfshöher Tonwerke відповідають найрізноманітнішим вимогам. В окремих випадках пічний шамот повинен бути особливо твердим, часто особливо стійким до займання сажі та впливу вологи, по можливості легким в обробці і завжди добре зберігає тепло.

image

Направляючі дверцят гільйотини.

Ми подбали про якість виробу та безпеку під час експлуатації камінної топки. Система гільйотини виконана на нержавіючих високоточних лінійних направляючих та подвійних підпружинених каретках.

Це рішення дозволяє отримати довговічну систему відкривання дверцят вгору з мінімізованим зношуванням ущільнювачів.

Додаткова інформація

Виробник

Gavryliv-and-Sons

Діаметр димоходу

200

Форма виконання

Кутова (підіймання вгору)

Матеріал виготовлення

Сталь

Потужність квт.

20

Площа обігріву м.кв

200

Підвід повітря

Так

Внутрішнє футерування

Так

Вам також може сподобатися…